jtemplate.ru - free extensions for joomla

UCCM la celebrarea a 35 de ani a Programului UE Erasmus+

Cu ocazia aniversării 35 ani de Erasmus+ și în contextul Anului European al Tineretului, Oficiul Național Erasmus+ împreună cu Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova și Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova a organizat un eveniment festiv, care a reunit studenți, cadre didactice, reprezentanți ai ministerelor și ai ONG-urilor din sfera tineretului și educației, beneficiari ai programului Erasmus+ din Moldova.


  

La eveniment au participat studenți și reprezentanți ai comunității academice a Universității Cooperatist-Comerciale din Moldova (UCCM).

   


Evenimentul a avut loc pe 12 octombrie la Clasa Viitorului (Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”) și a fost dedicat discuțiilor cu beneficiarii Programului Erasmus+ din Moldova (studenți, tineri, cadre didactice) și târgului proiectelor Erasmus+.


  

Până în prezent, cu suportul Programului Erasmus+ în cadrul UCCM au fost implementate mai multe proiecte internaționale, grație cărora studenții, cadrele didactice, managerii instituției au beneficiat de burse de mobilitate, schimb de experiență și de bune practici.

Comunitatea UCCM continuă să implementeze proiecte Erasmus + și urmează să implementeze noi proiecte pentru modernizarea și internaționalizarea educației, promovarea participării tinerilor în viața democratică și consolidarea de noi parteneriate. 

                      


Trade Co-operative University of Moldova