jtemplate.ru - free extensions for joomla

Global Money Week 2023

Pentru a pune în lumină însemnătatea educației financiare într-o abordare strategică, în cadrul Săptămânii Internaționale de Educație Financiară (Global Money Week 2023), BC „Moldindconbank” S.A. a organizat o serie de evenimente cu participarea studenților UCCM și elevilor CEAA. Acestea a avut loc în perioada 20-24 martie, cu derularea Conferinței online pe zoom dedicate Blockchain, Investiții & Big Data, fiind un eveniment deschis la care au fost prezenți 100 de participanți, experți economici, reprezentanți ai comunităților bancare și de învățământ, studenți și elevi.

La data de 22 martie, în cadrul Training Centru Moldindconbank, a fost un forum pe aceleași teme cu reprezentanți ai băncii: Alexander Picker, președinte al Comitetului de conducere al băncii; Vasile Teslev, director Trezorerie; Andrei Ciobanu, director Departamentul analitică avansată și Big Data, care au răspuns la toate întrebările elevilor și studenților prezenți la eveniment.

În continuare, la data de 24 martie, în cadrul MICB – QUIZ GAME, un joc intelectual “Ce? Unde? Când?” pe teme financiare, au participat trei echipe din cadrul instituțiilor de învățământ din RM, fiind delegați și cinci studenți din instituția noastră, formând o echipă mixtă (UCCM și CEAA). Jocul a constat din trei runde, cu următoarele subiecte: “ECONOMIȘTI“, “ISTORII CURIOASE“, “CRIPTOMONEDE“, iar toți participanții au primit cadouri.

    

Mulțumim mult, echipei BC „Moldindconbank" S.A. pentru inițiativă, invitație, cooperare și parteneriat.