jtemplate.ru - free extensions for joomla

UCCM participă la Expoziția națională „Fabricat în Moldova”, ediția a XX-a

 


La Chișinău, în perioada 1-5 februarie, a fost inaugurată expoziția națională „Fabricat în Moldova” ediția a XX-a, la care au participat și reprezentanții Universității Cooperatist-Comerciale din Moldova.


    


„Fabricat în Moldova”, pe parcursul anilor, a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii, care în acest an a prezentat cca 350 de antreprenori din Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta a reunit atât specialiști, cât și reprezentanți ai mediului de afaceri din țara noastră, dar și reprezentanți ai companiilor italiene, ce-și desfășoară activitatea în țara noastră.


    


Sloganul acestei ediții a fost: „Fabricat în Moldova - Fabricat pentru Tine!”. Organizatorul expoziției – Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova a prezentat oferta serviciilor educaționale solicitanților la studii și potențialilor beneficiari. Totodată, cadrele didactice, studenții au participat la mai multe evenimente care au avut loc în cadrul expoziției, conform unui Program de Afaceri, care a inclus un Forum de Afaceri Moldo-Român; masa rotundă „ECONOMIA VERDE. Fabricat în Moldova”; conferințe și seminarii pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice. 


    


Sincere mulțumiri pentru susținere, oportunitatea de a fi prezenți și a participa la „Fabricat în Moldova - Fabricat pentru Tine!” conducerii Biroului Executiv MOLDCOOP – fondatorul UCCM și Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova – partener al UCCM.