jtemplate.ru - free extensions for joomla

Masa Rotundă: „Business Best Challenge”

Marți, 15 noiembrie 2016, în incinta Universității Cooperatist-Comercială a fost organizată masa rotundă: „Business Best Challenge”. Acest eveniment a fost organizat de către Catedra ,,Economie și Administrare” în cadrul Cercului Studențesc de Cercetări Științifice „Clubul administratorilor eficienţi”.

La Masa Rotundă au fost prezenți studenții specialităților „Business și administrare”, „Contabilitate și audit” și „Tehnologia și managementul alimentație publice”, care înalt au apreciat comunicările studenților specialității Business și Administrare - Batrîncea Elvira, Osipov Alina, Cîrstea-Scorpan Ana-Maria, Tabacari Olesea, Argatu Doina, Manole Ion și a invitaților dinASEM, specialitatea Business și Administrare - Bojii Marin și din cadrul UTM, specialitatea Alimentarea cu Căldură, Gaze și Ventilare - Munteanu Eduard .

Scopul evenimentului a fost prezentarea diferitor trasee de dezvoltare a antreprenoriatului, a celor mai atractive/rentabile domenii din economia unei țări cât și cele mai reușite modele de afaceri din lume.

Temele abordate de către studenți au purtat caracter inovativ cu redundanță în managementul schimbării, fapt confirmat de titlurile comunicărilor: ,,Revelația mediului de afaceri favorabil”,,,Domeniile prioritare de inițiere și dezvoltare a antreprenoriatului”,,,Nonconformiștii domeniului de afaceri contemporan”, ,,Complexitatea liderului reflectată de trăsăturile definitorii”,,,Interconexiunea și importanța comunicării în activitatea managerială”.

Oaspeții au relatat despre ,,Outsourcing Sales” și ,,Mars Solutions”.

Masa Rotundă organizată din cadrul Cercului Studențesc de Cercetări Științifice „Clubul administratorilor eficienţi” și-a finalizat lucrările prin înmânarea Certificatului pentru participare activă și implicare fiecărui moderator.