jtemplate.ru - free extensions for joomla

Felicitări, Drag PROFESOR!

Onorați profesori! Stimați colegi!

Suntem iar în Sărbătoare – de această dată e Ziua profesională a lucrătorilor din Învățământ.

Această Zi subliniază distinct rolul crucial atribuit dascălului în întreaga lume, dar și responsabilitatea Dumnealui, care cu mândrie și demnitate poartă pe umeri Lumina Viitorului.

Cu recunoștință și dragoste, să ne amintim de cei care ne-au asistat, ne-au ajutat în drumul pornirii noastre - de primii învățători, de profesori, de părinți, de bunei, de tutori. Ei au fost alături de noi, când eram copii, alături de lumea cea miraculoasă de elev, de student, de tinerețea noastră. Ei sunt mereu cu noi. Să venim cu mulțumiri pentru dăruirea cu care ne-au ajutat să devenim oameni și chiar pedagogi.

Astăzi profesorul este în centrul vieții sociale, aplică noi programe, noi tehnologii moderne adecvate împrejurărilor, dictate de timpurile zbuciumate și de condițiile pandemice, în plenul cărora ne-am pomenit. Și în aceste grele clipe profesorul e alături de discipolii săi, demonstrând devotament, demnitate, creativitate și omenie, îndemnându-i să  devină cetățeni adevărați și devotați neamului său.

Vă mulțumim pentru curajul cu care intrați în sălile de curs și le aduceți tinerilor o speranță, un sprijin pentru a înțelege rostul vieții și a-și realiza visele.

Sănătate, pace, bunăstare, prosperitate, mult succes, putere pentru a pune în valoare  aptitudinile celui pe care-l educăm! Să țineți mereu aprinsă torța inspirației!

Mulți ani de Ziua noastră, să nu ne părăsească optimismul, omenia, potențial și energie de a crește tinerele vlăstare pentru a schimba lumea spre bine !

Comunitatea academica a UCCM