jtemplate.ru - free extensions for joomla

UCCM decernată cu „Zeița Calității”

La Gala Businessului Moldovenesc din data de 16 iunie 2022, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în parteneriat cu Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) și Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC) au desemnat câștigătorii concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” pentru anul 2021, ediția a 8-a.

În semn de înaltă apreciere a calității prestațiilor sale, Universitatea Cooperatist–Comercială din Moldova (UCCM)  a fost decernată cu premiul „Zeița Calității”, devenind laureat al concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității”. Astfel, comunitatea UCCM a confirmat că prestează servicii competitive şi de înaltă calitate! Universitatea Cooperatist–Comercială din Moldova (UCCM) și-a confirmat poziţia de lider în învăţământul comercial–economic!

 EXCELENŢĂ ŞI COMPETITIVITATE PRIN CALITATE ŞI COOPERARE

       

Concursul ”Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” a devenit unul de anvergură naţională, scopul căruia este de a contribui la conștientizarea necesității implementării standardelor internaționale de management al calității în companiile naționale și promovarea celor mai calitative produse în rândul consumatorilor. 

   

UCCM optează continuu pentru asigurarea calității prestațiilor sale, devenind prima instituție de învăţământ din țară care a implementat și certificat Sistemul de Management al Calității conform cerințelor standardului internațional ISO 9001:2015. În februarie 2021 UCCM și-a reconfirmat certificarea externă de prestare a serviciilor educaționale universitare și că are implementat și menține un sistem de management al calității conform cerințelor standardului internațional ISO 9001:2015.


Felicitări comunitate UCCM!!!

Succese şi realizări frumoase în prestarea serviciilor competitive şi de înaltă calitate pentru consolidarea potențialului economic al țării!!!