jtemplate.ru - free extensions for joomla

24 IUNIE - ZIUA UNIVERSITĂȚII COOPERATIST – COMERCIALE din MOLDOVA

În aceste zile de încheiere a anului universitar Universitatea Cooperatist – Comercială din Moldova trece prin tradiționalele sărbători – Hramul UCCM, Aniversarea a 29 de ani ai UCCM, Ziua Internațională a Cooperației. E semnificativ și faptul că tot în aceste zile Consiliul European a decis să acorde Republicii Moldova  statutul de țară candidată pentru aderarea la  Uniunea Europeană. E un obiectiv spre care am mers mulți ani și pe care l-a susținut majoritatea cetățenilor țării.  „Pornim pe drumul spre Uniunea Europeană, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare, mai multe oportunități și mai multă ordine în țara lor Moldova are viitor în Uniunea Europeană!”

Întreaga comunitate academică e mândră de Țara sa, de UCCM, e mândră că suntem martorii acestor remarcabile evenimente, obținând rezultate frumoase în procesul de formare a tinerilor specialiști. În condiții destul de dificile în acest an universitar 200 de absolvenți s-au învrednicit de titluri onorifice și diplome respective , majoritatea studenților au fost promovați la următoarele trepte de studii.

Atât sărbătorile, precum și timpul prin care trecem sunt un bun prilej de a adresa întregii comunități academice cele mai alese felicitări și urări de bine, ascensiune în creșterea profesională, succese, multă, multă sănătate, putere de concentrare și efort pentru a face față noilor obiective de integrare europeană, precum și situațiilor neordinare, prosperare și împliniri!

Stimați studenți, absolvenți!

A venit timpul să demonstrați în practică cunoștințele acumulate și competențele formate și să vă construiți o carieră profesională decentă. Încadrându-vă în lumea profesionistă, urmează să promovați și o probitate morală deosebită, să fiți hotărâți și critici în acțiuni, să păstrați cu sfințenie dragostea față de țară, față de neam, față de părinți, față de cei care v-au ghidat pe parcursul afirmării în calitate de cetățeni, acumulați și promovați în continuare competențe profesionale și valorilor umane!

Păstrați cu mândrie numele de absolvent al Universității Cooperatist – Comerciale din Moldova!

Onorați profesori!

Rectoratul Vă exprimă profunda recunoștință pentru contribuia Dumneavoastră esențială în formarea profesională a tinerilor și consolidarea potențialului universitar.

Mută sănătate, perseverență, noi succese și împliniri!